Acum pe AM: Diminetile noastre
Acum pe FM: Diminetile noastre

Despre noi

Yahoo Messenger Facebook Delicious Twitter Stumbleupon

Echipa Radio Iasi

ECHIPA MANAGERIALA  

Manager:  Claudia Iacob-Cracaleanu

Fetita mea, Mara, ma întreaba mereu: "Mami, unde dispar toate cuvintele pe care le aud la radio?

"Merg în sufletul oamenilor, draga mea. Cu o singura conditie, însa: sa fie rostite cu pasiune si spuse din suflet".


La microfon a dumneavoastra,
                    Claudia Cracaleanu   
   
Inginer Sef: ing. Iulian GONGESCU
   
Contabil Sef: ec. Mihail AGACHI
   
   
   
GRUP PRODUCTIE EMISIUNI INFORMATIVE (in ordine alfabetica)
   
Florin Balanescu, redactor
Ascultatorului meu
    Pe unde vin
    Pe unde plec,
    Tie-ti închin
    Anii ce trec...;
florinb0@yahoo.com
   
Doinita Bazgan Andrei, redactor
 „Dialogul poate face lumea mai buna"
   
Andreea Mânzat Daraban, redactor
Evenimentele se succed cu repeziciune…
Minutele si secundele par sa se comprime...

Mai sunt câteva clipe....FIX...”Va prezentam stirile!” Apoi o luam de la capat! Este o poveste care se repeta, cea a stirilor si a „stiristilor” care traiesc sub imperiul SECUNDEI.

   
Horia Daraban, redactor
Daca e sa aleg între a vorbi sau a gândi, aleg sa gândesc înainte de a vorbi. Realizez emisiunea "ORIZONT DESCHIS", dar și rubrica ”PROEUROPA” din cadrul emisiunii ”ÎN TRAFIC”. Va invit sa-mi ascultati gândurile vorbite la Radio Iasi!
www.horiadar.blogspot.com
horia.daraban@radioiasi.ro
   
   
Irina Fiedler, redactor  
Suntem acasa în toata Moldova dar nu numai; suntem acasa în inima fiecarui ascultator care acum, datorita Internetului, poate fi oriunde în lume. Ne leaga pe toti dragostea de locurile natale, interesul pentru evenimentele carora le suntem martori zilnic si sentimentul ca oricând si oriunde ne-ar duce valurile vietii la un moment dat, suntem mai presus de orice, români. Acesta este crezul meu de la care nu abdic indiferent ca este vorba despre o emisiune de Actualitati, monografica ori de tip "magazin"
   
Camelia Hoarta, redactor
Un miracol devenit realitate, speranta si echilibru.
La Radio  Iasi ma simt acasa... 
   
Sorin Iliescu, redactor de rubrica
 
   
Radu Lipovan, redactor 
La microfon, un singur lucru nu trebuie sa uit: ca ascultatorul poate exista si fara mine. Reciproca nu este valabila. Buna ziua, sunt Radu Lipovan si va prezint Stirile.   
   
Natalia Maxim, redactor

Comunicarea sincera si directa va avea întotdeauna rezonanta în sufletul celor care ne asculta. Realizez emisiunile "Prin Moldova" si "La ordinea zilei", pe care va invit sa le urmariti la Radio Iasi AM, pe 1053 KHz - frecventa inimilor

nataliamaxim@yahoo.com
   
Lucian Merisca, redactor
Radioul se aseamana aerului. Îti dai seama cât de important este abia atunci când îti lipseste.   
   
Constantin Mihai, redactor

Este unul si acelasi lucru în noi, victorii  si cadere, veghe si somn. Toate se schimba mereu. Aceasta este esenta stirilor si misterul actualitatilor.      

petcori@yahoo.com
   
 
Petronela Cotea Mihai, redactor

Sat Romanesc - emisiunea care va aduce mai aproape de realitatile satului românesc contemporan. Nu lipseste îndrazneala de a privi spre “ mâine“, neuitiând traditiile, obiceiurile, practicile mostenite si pastrate, înca, la sat. Va dau întâlnire duminica, între orele 11:30-13:00 la RADIO IASI, pe frecventa 1053 khz Unde Medii.


petcori@yahoo.com
   
Mihaela Munteanu, reporter
Suntem acasa în toata Moldova! .Iata o idee la care subscriu,  întrucât eu chiar simt ca sunt în casele dumneavoastra, simt ca ma primiti cu interes si aceasta face ca relatia mea cu publicul sa fie naturala, apropiata. Sunt onorata de atentia fiecaruia dintre dumneavoastra, ascultatorii Radio Iasi; cred ca avem un drum lung de parcurs împreuna, în care îmi asum datoria de a fi o buna calauza dar si un bun coechipier.
   
Mihai Pohoata, redactor
Ceva despre mine !?!

... Spontan, deschis, sincer, exigent în tot ceea ce ma reprezinta, permanent preocupat de calitatea prestatiilor mele radiofonice, animat mereu de dorinta de a progresa si de a ma autodepasi, sa fiu din ce în ce mai bun profesional; mai ales ca om, dedicat pe deplin familiei mele si celor dragi.   

   
Cristian Popovici, redactor  
Viata se grabeste, rapida caravana.
Opreste-te si-ncearca sa-ti faci intensa clipa.
Traieste-ti clipa data! Caci clipa-i viata ta!...
   
Ioana Soreanu, redactor  
Radioul poate fi o pasiune sau o experienta (una importanta, desigur). Voi hotari mai târziu ce va fi însemnat pentru mine radioul. Cu siguranta, însa, calitatea de jurnalist la Radio Iasi onoreaza si, în acelasi timp, obliga prin virtutile profesionale ale multora dintre cei care vi s-au adresat sau vi se adreseaza de la acest microfon.   
   
Valeriu Stefan, realizator  

"Când necazuri te doboara si prieteni n-ai sa-i strigi Tine minte, sfârsitul nu-i aici... " Diminetile noastre de duminica... Va mai amintiti?... Noua ani de frumoasa risipa întru bunastarea noastra sufleteasca în care mai cred. Restul e tacere !


valistefan@yahoo.com
   
Mona Tanase, redactor  
Cuvântul salveaza ... sa crezi !  
   
Cristian Ungureanu, redactor  
   
Un om bine informat este un ascultator Radio Iasi.
Cu toata simpatia, al dumneavoastra,
                                                       Cristian Ungureanu

crisungur@yahoo.com;  
crisungur@gmail.com
   
Mona Vîlceanu, redactor  
Îi îmbratisez cu drag pe copiii ascultatori... ai Studioului Regional de Radio Iasi si îi astept în emisiunea „Suflet de copil/Recreatia mare”, pe 1053 KHz, în fiecare zi de duminica, la ora 15:03...   
   
GRUP PRODUCTIE EMISIUNI MUZICALE SI DE DIVERTISMENT  (în ordine alfabetica)
   
Nicoleta Ciubotaru, redactor
Emisiunea Dedicatii muzicale aduce în casele dumneavoastra datinile strabunilor din care s-a nascut folclorul.
   
Emil Raducanu, redactor  
Încercati sa ascultati muzica si cu sufletul, nu numai cu trupul. Fiti toleranti cu gusturile celorlalti dar nu si cu prostul gust, cu vulgaritatea. Daca va pastrati tineri sufleteste, indiferent de vârsta, orice muzica buna va fi muzica tineretii voastre.
   
Cristina Spînu, reporter  
Picurând câte un strop din muzica lumii, totul se transforma într-o soapta divina ce ne umple sufletul. Muzica creaza ideea spatiului si exprima ceea ce nu se poate spune în cuvinte si despre care nu se poate tacea.
   
George Vanvu, redactor  
Ascult o poveste ce se naste din soapte, tânjind dupa ritmul latin. Dansa pe strada plina de oameni, izbind la întâmplare amintiri. Fugea de tristete, chemând noaptea. Dar ce folos? Ce fel de soapte traiesc fara ecou ? Fugea de tristete… si asta e o scuza? De ce sa fugi când nu esti singur… povestea e-n tine si o poti asculta. Un gest: alege frecventa, iar restul e pasiune.
   
Daniela Vlad, redactor de rubrica  
Fara orgoliul de a fi originala, as spune ca într-o lume a radiourilor de muzica pop-rock noi facem diferenta... Dragii mei, Univers Muzical, este o emisiune facuta pentru voi cu multa credinta dragoste si speranta... Muzicienilor, melomanilor sau celor care sunt dornici de a afla lucruri noi, le spunem: placerea voastra e pasiunea si meseria noastra. Lasati-ne sa va fim prieteni. Apoi... nici macar nu alegem doar genuri clasice. Completam cu jazz, world music si alte genuri trans-, inter- sau muzici de fuziune, daca sunt bine facute...
   
Adina Agrici, documentarist
Iuliana Bubuianu, analist-programator   
Liliana Manea Lupusoru, redactor
publicitate@radioiasi.ro lilimanea@yahoo.com    tel/fax: 0232 200 524
   fax: 0232/ 200 548

Elena Maftei Nicolau, secretar redactie 
Geta Onofrei, secretar tehnic
Gabriela Rotaru, operator calculator
   
COLABORATORI SI FREELANCERI - REDACŢIONAL (în ordine alfabetica):
 
Alex Aciobanitei - freelancer

Saptamana de saptamana, 3 ipostaze ale jurnalismului cultural, acelasi realizator: Alex Aciobanitei. O calatorie in dimensiunile teatrului universal, comunitatilor evreiesti, artelor si atitudinilor. Va dau intalnire: luni, la ora 21.03, la emisiunea "Invitatiile Thaliei", marti, la ora 20.30, la "Evreii azi" si miercuri, la ora 21.03, la "Spectacolul artei".
alexaciobanitei@gmail.com

   
Alexandra Anita
Mereu cu o cafea în mână şi cu un playlist în minte reuşesc să-mi bifez activităţile de pe „to do list”. Mă răsfăţ zilnic cu muzică bună şi cu vise măreţe. Ador nonconformismul, urăsc clişeele şi oamenii robotizaţi. Misiuneea mea? Să vă calmez în trafic, de luni până vineri începand cu ora 15.00. Ne auzim pe frecventele Radio Iaşi. 
   
Raisa Andrei
Ioana Arhip
Cristian Balan
Lucian Bălănuță

"Îmi place jurnalismul făcut ca la cărticică. Mă străduiesc, zilnic, să-i adaug câte un capitol.".

   
Florin Daminescu  
 
 
Raluca Daria Diaconiuc
Pentru mine, jurnalismul este asemenea unui drog. Pe zi ce trece, doza trebuie marita si asta înseamna ca munca este tot mai importanta, ca mai apare câte ceva de învatat. De îndata ce te prinde "fiorul creatiei", nu mai scapi. Desi meseria aceasta este grea, riscanta, uneori si controversata, ai si satisfactii. Mai mult, te simti erou, fie si pentru o zi... asta în functie de evenimentele pe care le surprindem, în munca de zi cu zi.
   
Andreea Nicoleta Drilea
Ovidiu Machidon
George Marici
Laura Marin
Mihai Mihaescu
Cristina Mihaila
 
Bogdan Neculau
Bun gasit, stimati prieteni! La microfon, Bogdan Neculau... Va dau întâlnire în fiecare duminica, ora 9:15, la emisiunea de viata spirituala "Pelerinaj", dupa care transmitem, în direct, Sfânta Liturghie de la Catedrale si biserici reprezentative din Moldova.  Avem datoria morala de a zabovi asupra adevaratelor, eternelor valori ale neamului nostru.
   
George Onofrei  
 
Eugen Panianopol
Vasile Pohoata
Ciprian Popa
Leonard Stafie
Liviu Suceveanu
Iulia Stavarachi  
 
Dumitru Serban   
Ascultati în fiecare marti, pe Radio Iasi CLASIC 1053 KHz, ora 13:31 - emisiunea "Viata Rromilor". Si rromii traiesc printre noi. Acestia au si lucruri bune de oferit, dar si lucruri mai putin bune. Si noi toti, sa stiti, ne aflam în aceeasi situatie. De asemenea - în fiecare joi, începând cu ora 20:00. pe toate frecventele RADIO IASI - 90,8; 96,3 MHz, respectiv 1053 KHz- va invit sa ascultati emisiunea "Traditii". Concret, în fiecare joi seara va reconectati la “exuberantul teritoriu” al culturii traditionale românesti, de aceea, trebuie sa ascultati aceasta emisiune!   
   
Gheorghe Soana
Daca este sa apelam cu destul curaj la un izvor de sanatate psihica si fizica, cu siguranta alegeti sportul – un mediu care va ofera un examen exigent al profesionalismului, al bucuriei de a surprinde viata asa cum este, cu bine si mai putin bine, în lumea fascinanta a sportului. Merita sa încercati, va asigura un om care la 63 de ani, prin sport, are privilegiul sa se simta mereu tânar!   
   
Valentin Talpalaru  
 
 
Mircea Ungureanu
 
SERVICIUL TEHNIC (în ordine alfabetica)
Ciprian Marius Bejan, tehnician tehnic emisie
Laurentiu Ciobanu, tehnician tehnic emisie
Daniel Cojocaru, inginer
Vasile Cotofrea, regizor tehnic radio
Erika Engel, regizor tehnic radio
Cornelia Lefter - tehnician tehnic emisie
Niculina Lupascu, tehnician audio
Violeta Pascu - regizor tehnic radio
Nicoleta Patrascu, tehnician tehnic radio
Ion Poenaru, tehnician tehnic radio
Lucian Popescu, tehnician tehnic emisie
Georgica Pruteanu, tehnician audio
Dumitru Straton, tehnician regizor transmisii
 
COLABORATORI SI FREELANCERI - TEHNIC (în ordine alfabetica):
Catalin Bâsca
Catalin Burlacu
Bogdan Salavastru
Olga Sarmasanu
Bogdan Zlei
 
CORESPONDENTI (în ordine alfabetica):
Aurelia Bogatu
Adriana Bulina Dascalu
Oana Lorena Filip
Simona Pop
Mihaela Vladescu
 
SERVICIUL ECONOMIC - ADMINISTRATIV
Paraschiva Borseri, economist
Daniela Ravariu, economist
Neculai Aanei, agent comercial
Aurel Buleu, agent comercial
Doina Baciu, casier
Mihai Malaimare, inginer
Ioan Anicule, sofer
Dumitru Lupu, sofer
Constantin Popa, sofer
Constantin Capraru, sef grupa PSI
Ion Dodan, pompier  
Maria Postolache, îngrijitor
Florin Timofte, pompier
Neculai Vieru, pompier
Gabriel Visean, pompier

Newsletter


Twitter Radio Iasi
© Radio Iași 2019, toate drepturile rezervate.