Acum pe AM: Diminetile noastre
Acum pe FM: Diminetile noastre

Lucrurile simple se redescoperă la Festivalul Luminii!

10 Septembrie, 2014 (588 vizite | 0 comentarii)
Yahoo Messenger Facebook Delicious Stumbleupon Tiparire

Lucrurile simple se redescoperă la Festivalul Luminii!

Pe data de 13 septembrie, începând cu ora 17:00, în parcul Copou va avea loc Festivalul Luminii, Ediția a IV-a, organizat de Cercetașii României.

Cu o tradiție la nivel național, Festivalul Luminii își propune să ofere participanților un moment de deconectare de la stresul cotidian, de la crizele de timp și aglomerația activităților din fiecare zi.

Evenimentul va înlătura rutina și monotonia ce au contribuit la deformarea capacității noastre de a ne relaxa,
de a aprecia simplitatea și frumusețea lucrurilor simple ce ne înconjoară.

De asemenea, acest eveniment antrenează tinerii din centrele locale organizatoare să se implice în promovarea cercetășiei pe plan local, să ofere și cetățenilor o imagine asupra cercetășiei.

Programul de anul acesta va fi alcătuit din șapte ateliere desfășurate simultan: Atelier de Jocuri Cercetășești, Atelier de Noduri, Atelier de Face Painting, Atelier de desen pe pânză, Atelier de confecționat cutiuțe din hârtie reciclată pentru lumânărele-gulguțe, Atelier „Poza mea de Cercetaș”, Biblioteca Vie, Atelier de brățări și o sesiune de manifestării artistice - Cercetașii au talent, Seara Cercetășeasca sau Seara Folk și alte surprize pe care publicul le va afla atunci. Cadrul magic, de relaxare și meditație va fi creat prin aprinderea a 5.000 de lumânări, în gulguțele tradiționale realizate de copii din hârtie reciclată.Organizația Națională Cercetașii României

În Iași, Festivalul Luminii este organizat de cele 5 centre locale: Centrul Local „Sfântul Anton”, Centrul Local „C-tin Th. Sapatino”, Centrul Local „Sfântul Dumitru”, Centrul Local „George Călinescu” și Centrul Local „Sfântul Francisc”.

Acest eveniment antrenează tinerii din centrele locale organizatoare să se implice în promovarea cercetășiei pe plan local pentru o oferi cetățenilor o imagine de ansamblu asupra cercetășiei.

Organizația Națională Cercetașii României este o organizație non-profit, care contribuie la educarea non-formală a copiilor și tinerilor, pentru a ajuta la construirea unei lumi mai bune, în care oamenii sunt împliniţi ca indivizi şi joacă un rol constructiv în societate.
« Precedentul Urmatorul »

Evenimente recente

(Sursa foto - Radio România) Radio România la summitul mondial dedicat educaţiei prin media
Într-un secol în care canalele de comunicare sunt din ce în ce mai multe și mai diverse, însă mesajul transmis este din ce... citește
Elena Mosuc & G Salgueiro Operfado, un spectacol grandios în aer liber la Iași
Opera Naţională Română Iaşi vă invită la cel mai grandios spectacol de operă din capitala Moldovei “Magia serii în sunet și... citește

Adaugă un comentariu

Nume:
Comentariu:
Cod Securitate:
cod securitate

Comentarii

Încă nu există comentarii pentru acest eveniment.

Newsletter


Twitter Radio Iasi
© Radio Iași 2019, toate drepturile rezervate.