Acum pe AM: Liturghia romano-catolica - transmisie în direct
Acum pe FM: Diminetile noastre

Radio România îşi păstrează constant poziţia de lider de audienţă

09 Septembrie, 2014 (254 vizite | 0 comentarii)
Yahoo Messenger Facebook Delicious Stumbleupon Tiparire
Radio România Actualităţi, principalul post al Societăţii Române de Radiodifuziune, este din nou lider de audienţă, cu o cotă de piaţă de 14,2% la nivel naţional, conform datelor de audienţă publicate astăzi de Asociaţia pentru Radio Audienţă (ARA) - Valul de vară 2014.
 
Radio România deţine, la nivel naţional, o cotă de piaţă de 30%.
 
Programele Radio România (Radio România Actualităţi, Radio România Cultural, Radio România Muzical, Radio România Antena Satelor şi Reţeaua Studiourilor Regionale) sunt ascultate zilnic de peste 4,5 milioane persoane, reprezentând aproximativ o treime din totalul ascultătorilor de radio din România.
 
Studiul de Audienţă Radio - Valul de vară 2014 a fost efectuat în perioada 28 aprilie – 17 august 2014 de către IMAS - Marketing şi Sondaje şi GfK România pe un eşantion de 9.436 de persoane dintre care 7.400 în mediul urban şi 2.036 în mediul rural. Studiul a cuprins 1.150 de localităţi, dintre care 302 în mediul urban şi 848 în mediul rural. Măsurarea audienţei s-a realizat pe baza metodei rememorării audienţei din ziua precedentă (Day After Recall), metodă folosită de cele mai multe dintre sistemele de măsurare pe plan internaţional, metodologie recomandată de EBU (European Broadcasting Union) şi ESOMAR (European Society for Opinion & Marketing Research).
 
Vă mulţumim pentru încrederea pe care ne-o acordaţi!
« Precedentul Urmatorul »

Evenimente recente

(Sursa foto - Radio România) Radio România la summitul mondial dedicat educaţiei prin media
Într-un secol în care canalele de comunicare sunt din ce în ce mai multe și mai diverse, însă mesajul transmis este din ce... citește
Elena Mosuc & G Salgueiro Operfado, un spectacol grandios în aer liber la Iași
Opera Naţională Română Iaşi vă invită la cel mai grandios spectacol de operă din capitala Moldovei “Magia serii în sunet și... citește

Adaugă un comentariu

Nume:
Comentariu:
Cod Securitate:
cod securitate

Comentarii

Încă nu există comentarii pentru acest eveniment.

Newsletter


Twitter Radio Iasi
© Radio Iași 2019, toate drepturile rezervate.